Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Bli en del av Dr.Dropin sitt bedriftshelseeventyr!

Vi skaper et friskere arbeidsliv

Et miljø hvor flinke folk blir flinkere

Se våre ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter både nye talenter og mer erfarne fagfolkene i bransjen. Søk på en ledig stilling eller send inn en åpen søknad.

  • Å jobbe hos Dr.Dropin Bedrift gir meg balansen mellom utfordrende oppgaver og et støttende miljø. Jeg inspireres av mine dedikerte kolleger og stolt av å være en del av dette nytenkende teamet.

    Emilie Dønnum

    HMS-rådgiver

  • Jeg har aldri tidligere jobbet i et så inspirerende miljø. Her skjer ting raskt og det er lov å tenke helt nytt på hvordan vi skal levere et godt produkt. Det motiverer meg hver dag.

    Anne Grete Bjertness

    Yrkeshygeniker

Jobb digitalt eller fra vårt kontor på Majorstuen

Department

Bedriftshelsetjeneste

Jobber du allerede i Dr.Dropin?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@drdropin.no